15 november

AIWW Summit 2018

Amsterdam International Water Week

15 november

AIWW Summit 2018

Amsterdam International Water Week

De Amsterdam International Water Week (AIWW) Summit 2018 vindt op 15 november plaats in Rotterdam.

De eerste editie van de AIWW Summit 2018, die plaatsvindt op 15 november bij de SS Rotterdam, belooft een uiterst waardevolle mijlpaal te worden op weg naar de Amsterdam International Water Week Conference in november 2019. Rotterdam is de plek waar vooraanstaande internationale (water) professionals de balans opmaken: hoe ver zijn we, wat staat ons het komend jaar te doen en hoe pakken we dat aan? High-level vertegenwoordigers van steden, industrie, nutsbedrijven en financiële instellingen komen bijeen om de agenda te bepalen die een stimulans vormt voor praktische, integrale oplossingen die bijdragen aan een duurzame watertoekomst wereldwijd.

 

Programma en uitkomst
De AIWW Summit biedt een vol programma met inhoudelijk, verdiepende sessies over de Amsterdam Agreements en SDGs, keynotes van onder andere Minister Cora van Nieuwenhuizen, EU vertegenwoordiger Veronica Manfredi, en host Burgemeester Ahmed Aboutaleb, en actiegerichte ronde tafels. De dialoog tijdens de summit zal resulteren in een positiedocument dat de basis en inspiratie zal vormen van de Amsterdam International Water Week Conference van volgend jaar, die plaatsvindt van 4-8 november 2019.

Op woensdag 14 november, voorafgaand aan de Summit, vinden een netwerkborrel en een diner plaats waar u nationale en internationale professionals kunt ontmoeten.

Voor een uitgebreid programma en een overzicht van de sprekers zie https://www.amsterdamiww.com

Andere evenementen