16 november

Piano Slam!

DoelenEnsemble

16 november

Piano Slam!

DoelenEnsemble

PianoSlam is een leertraject voor alle leerlingen in het middelbaar onderwijs. Het project komt nu van Miami naar Rotterdam toe. Het project in Rotterdam is in samenwerking met het Albeda College.

PIANOSLAM is een leertraject voor het middelbaar beroepsonderwijs. In de notendop is het een gedichtenwedstrijd met een theatraal concert op de planken in de Doelen, samen met een DJ, dansers en klassiek geschoolde pianisten. Het is een event dat op veel lagen werkt en dat op alle sociale lagen mensen verbindt!

In een speciaal lesprogramma leren studenten om hun gevoelens een stem te geven en zo een persoonlijk gedicht te schrijven. Taal is immers het belangrijkste middel om te communiceren, te vertellen wie jij bent. Zonder dié taal is je leven niet compleet!

Uit alle gedichten zijn de beste genomineerd door een professionele jury. Deze genomineerden worden onder professionele begeleiding getraind voor PIANOSLAM NR.1 op 16 november in de Doelen 2018 .

Piano Slam is een voorbeeld van hoe kunst en cultuur aan een balans in de samenleving kunnen zorgen en dus voor 'social resilience'.

Meer info:

Twitter: Pianoslam1

Instagram:piano_slam

www.pianoslam.nl

Locatie

De Piano Slam vindt plaats in de Willem Burger Hal,

Andere evenementen